Dan före dopparedan

Vi har inlett denna vecka starkt! Vi vaknade upp i vår kingsize säng som är så stor att vi igår sjöng "My heart will go on" för att överkomma avståndet mellan oss. Efter att ha piffat upp oss i rena shorts tog vi oss an frukostbuffén likt två barn på tivoli och åt så mycket och länge att dagens viktigaste mål även kunde räknas som lunch! (Glömde jag säga att vi har checkat in på vårt lyxhotell med dörröppnare och väskbärare?)

Resten av förmiddagen spenderades i supersängen, ätandes choklad och tittandes på julfilmer på kabeltvn - vem har sagt att det inte blir jul på en strandresort? Ännu bättre blir det då vi imorgon ska äta jullunch och spela julklappsspel med våra stockholmskumpaner på en svensk restaurang på stranden. Planen är att beställa in all svensk mat som finns på menyn och dricka cola, som i vår värld får fungera som julmust. Det går ingen nöd på oss med andra ord!

Dagens kanske bästa var dock spontan Skype med vår saknade pingla down under - fröken Sarri!

Välkomstdrink och handdukar - välbehövligt när sandiga och saltvattniga brudar checkar in på lyxhotell!


Hotellet levererar med en gran!

Första omgången på Frukostbuffén med stort F


Äter den ryska damen upp min müsli?!



Romantisk middag för två!





Saknat charmtroll!



Kommentarer:

1 Fröken Olsson:

skriven

Det ser helt...alltså.....otroligt...fantastiskt....GAHHHH! <3 till Sarri!

2 Anonym:

skriven

Jag ser radd ensam och plagad ut... och det var kallt och hart i NZ.. Det var latt dagens basta (igar) oj var jag saknar er mina vanner ni forstar inte... nastan sa jag bokade en flygbiljett till asien igar, men riktigt sa kul ska vi inte ha det! men en cliff-hanger far kompensera. PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS pa er finisar <3<3<3 GOOOOD JUUUUL

Svar: Aw lilla loppa! Vi hade velat ha dig här som den perfekta pusselbiten mellan oss i supersängen! Men vi tar vad vi får och suger på cliffhanger-karamellen så länge ;)
GOD JUL PÅ DIG OCKSÅ! Puss och kram 💚
Vickan och Natta

Kommentera här: