Rapport från en sjuksäng

Nu har det hänt! Det som alla backpackers drömmer mardrömmar om och borde be en bön varje dag för att få slippa. Vi talar om matförgiftning! 

Lyckliga ihågen var vi när de äntligen efter två dagars resa ner för Mekongfloden förtöjde båten i Luang Prabangs distrikt. Vi han inte längre än att stätta oss i en delad taxi när Victoria började känna att hon blev lite åksjuk. Efter att ha gjort det som behövdes göras kändes läget lugnt. Det var ju bara åktsjuka tänkte vi. Men väl framme på vårt nya boende började Natalie känna att läget var inte hundra. Sedan bar det av mot resans mest utmattande natt. Vi kan nu konstatera att numera delar vi på allt. Dagen idag har vi, bortsett från ett misslyckat frukostförsök, bara legat i horisontellt läge och nu vid sex-tiden på kvällen börjar vi känna oss som människor igen.

Vi lever och läget är lugnt, mycket tack vare vår nya vän och rumskamrat Kirstina som försett oss med vatten och annat bra att ha! Vi hoppas vara i form för en tur til ett vattenfall imorgon.



//Sjuklingarna