Det ska va gott att leva

Bra tre dagar kvar i/av Bangkok/Thailand/Sydostasien/back packingresan. Tre av totalt 111 dagar på luffen. Detta med en blandning av sorg men samtidigt en liten glädje att få komma hem. Men nu gäller det av vi spenderar dessa dagar vist! Och nog har vi tänkt det alltid! 

Två dagar innan idag har spenderas i Sydostasiens största shoppingcenter. Vi har gått så vi har fått skovskav, dragit kort av en rykande fart och fyllt på med mängder av socker och koffein för att hålla ångan uppe, tänk om vi missat någon av alla spännande butiker, vi kunde ha gått miste av ett viktigt inköp! Men då måste vi säga att vi har sållat duktigt när vi bara köpt en tredjedel av allt det vi har provat. Vi har även skämt bort oss själva med en och annan NÖDVÄNDIG hårklippning! Natalies hår gick knappt att borsta ut och frisörerna i salongen tog sig friheten att klippa av en hel del för att rädda båda fröknarnas en gång så fina hårsvall. 
Nu närmare en personlig konkurs men lika glada är vi för det! (För oroliga själar där hemma kan vi lugna med att det finns lite undangömda slantar!) 

Idag efter en lite längre sovmorgon, vi jobbar med att lägga en senare dygnsrytm för att underlätta jet lag när vi kommer hem, (dock har Natalie lite problem att hålla sig längre än 22.00...) bestämde vi att det var dags att händerna och fötterna skulle få lite uppmärksamhet. Imorgon blir det resten av kroppen! Visst gör vi det bra och så vist vi bra kan!

Imorgon blir det även att lägga upp en plan på hur vi ska ta oss igenom alla demonstrationer och blockader för att komma till flygplatsen på tisdag. Tanken är att vara ute så tidigt som möjligt så vi hinner lite tax free shopping också! Man får inte vara dum!

Puss och kram!












Kommentera här: